Híreink   Bemutatkozunk   Kapcsolat   Megközelítés   Főoldal

lakás16 db
ház32 db
telek32 db
iroda4 db
garázs2 db
üzlet2 db
vendéglátó2 db
ipari11 db
pince5 db
föld, kert5 db
nyaraló1 db

Projektek
új építésű társasházak

Keresés »

Szerződésszám:
B

Jelenleg 112 db ingatlan közül válogathat.

Utolsó frissítés:
2022. okt. 5. 16:36

Hibabejelentő

Egeringatlan - Kizárólag Egri ingatlanok
Kizárólag Egri ingatlanok

Ingatlan hirdetés - Eladó Ingatlanok
Országos ingatlankínálat

Agria-Invest 2003 Ingatlanforgalmazó és
Építőipari Beruházó Kft.


Szolgáltatásaink:

Értékesítés Ingatlan kezelés Bérbeadás Értékbecslés
Ingatlan keresés Információs szolgáltatás Tanácsadás Szerződés

Értékesítés

Ügyfeleink számára ingatlanközvetítési szolgáltatást nyújtunk.

Cégünk megbízásos alapon vállalja az ingatlan értékesítését, bérbeadását. Bérbeadó és Eladó ügyfeleink kizárólag az együttműködésünkkel megvalósult sikeres üzletkötés esetén fizetnek számunkra jutalékot. Megbízás alapján, az eredményes közvetítés érdekében az ingatlan adatait számítógépes adatbankunkban rögzítjük, különböző helyeken meghirdetjük, ügynöki és reklámtevékenységet folytatunk. Ajánlatát elhelyezzük saját internetes oldalunkon - ingatlana bekerül az adatbázisba, ami az interneten ingatlant kereső ügyfeleink, társirodáink és ügyfeleik, valamint külföldi ügyfeleink részére is elérhetővé teszi az adatbázist, és részletesen, akár fényképesen is megtekinthetik az ingatlankínálatot.

Ingatlanát meghirdetjük a médiában, valamint állandó hirdetési felüleleteink felhasználásával pld. Eger sétáló belvárosi fényképes hirdetőtáblánkon való megjelenítéssel  növeljük a lehetőséget a megfelelő partner megtalálására, valamint az ingatlan piacképessé tételéhez szükséges tanácsadást adunk. 

Vállaljuk az ingatlanok adásvételének lebonyolítását jogi garanciával.
Elkészítjük az adásvétellel kapcsolatos okiratokat, valamint eljárunk az illetékes Földhivatalokban. 

Ha ELADÓ vagy KIADÓ az ingatlana, akár email-ben is eljuttathatja hozzánk az ingatlannal kapcsolatos információkat (az info@agriainvest.hu címre elküldve), vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki előre egyeztetett időpontban kézséggel felkeresi Önt.

vissza


Ingatlan kezelés

Ingatlanok cseréje, telekalakítási, - megosztási ,- művelési ág változtatási ,- valamint egyéb területrendezési munkák elvégzése. 

vissza


Bérbeadás

Vállaljuk lakások, családi házak, üzlethelységek, irodák és ipari területek bérbeadását.

vissza


Értékbecslés

Cégünk elkészíti az ingatlanok értékbecslését a nemzetközileg elfogadott normáknak megfelelően. Ingatlanok pontos és független értékbecslése marketing, banki hitel, könyvviteli, válóperek, gyámsági eljárások vagy egyéb célokra. Az ingatlanok értékét a nyílt, szabadpiaci ár bázisán vizsgáljuk. A szabadpiaci árat úgy határozzuk meg, hogy az a készpénzben vagy egyenértékű fizetőeszközben kifejezett ár, amelyen az ingatlant azt szabad akaratából eladni szándékozó tulajdonos eladja, a szintén szabad akaratából vásárolni szándékozó vevőnek. Az ingatlan tulajdonságait és minden vele kapcsolatos információt mindketten ismerik, és sem az eladásra, sem a vételre őket senki és semmilyen körülmény nem kényszeríti.

A vagyonértékelés általános elmélete szerint egy ingatlanba történő befektetés értéke attól a jövedelemtől függ, amelyre az adott ingatlan tulajdonosa a jövőben a tulajdonjog révén szert tehet.

Általában három elfogadott vagyonértékelési megközelítési módszer létezik a nyílt, szabadpiaci ár kialakítására:

1. A költségoldalról történő megközelítés: Itt kiszámítjuk az épület mai áron történő felépítésének, újraelőállításának költségeit, amelyeket csökkentünk a fizikai elhasználódás, a technológiai elavulás, valamint a gazdasági elavulás mértékével.

2. Piaci oldalról történő megközelítés: Ebben az esetben hasonló jellegű és elhelyezkedésű ingatlan eladási árait hasonlítjuk össze a vizsgált ingatlannal.

3. Bevételi oldalról történő megközelítés: Ebben az esetben az értéket tőkésítési eljárás alkalmazásával kapjuk, amely a vagyontárgy jövőbeni tulajdonságait, hasznosítását veszi figyelembe.

vissza


Ingatlan keresés

Személyes kapcsolattartás révén biztosítjuk az ügyfeleink igényeinek megismerését és azok teljesítését. Saját ingatlan-adatbázisunk is jelentős nagyságú, de amennyiben adatbankunkban nem talál az Ön igényeinek megfelelő ingatlant, úgy társirodáink, kapcsolataink segítségével vállaljuk az ingatlan felkutatását, ajánlunk eladó, vagy kiadó lakásokat, házakat, irodákat, építési telkeket.
Szakmailag felkészült munkatársak állnak rendelkezésére, a megbízó igényeihez és a piaci viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva segítik ügyfeleinket a megfelelő ingatlan megtalálásában. Cégünk munkatársai az ingatlant személyesen mutatják be az érdeklődőknek.

vissza


Információs szolgáltatás

Ügyfeleink a 06 36 414-454 telefonszámon juthatnak általános piaci, vagy értékesítéssel, vásárlással kapcsolatos információkhoz, illetve tájékoztatást kaphatnak széleskörű ingatlan ajánlatunkról. Megkönnyítjük döntését összehasonlító árakkal az ingatlanpiacon belül. Hasznos információkkal, tudnivalókkal segítjük ügyfeleinket az ingatlan vétellel, eladással, bérbeadással, illetve bérbe vétellel kapcsolatban. Jogi, engedélyezési, adó és illeték kérdéseikkel, valamint az ingatlanokkal kapcsolatos szakmai fogalmak, definíciók egyértelművé tétele érdekében is megkeresheti irodánkat.

Elérhet bennünket telefonon, faxon, vagy e-mailen, valamint szívesen látjuk Önt személyesen irodáinkban, ahol magas szakmai tudással és kiváló szolgáltatással felkészült munkatársaink várják érdeklődésüket.

vissza


Tanácsadás

Vétellel, eladással, hasznosítással, beruházással, fejlesztéssel, befektetéssel, üzemeltetéssel kapcsolatban tapasztalataink felhasználásával keresse meg tanácsadással foglalkozó munkatársunkat.. Befektetési tanácsadással kapcsolatos kérdéseivel, teljes kínálatunk megismeréséhez kérjük lépjen kapcsolatba irodánkkal e-mailben vagy a 36/414-454-es telefonszámon.
Adatbázisunkban nagy számmal találhatók haszontermelő beruházások. Lakóingatlan fejlesztéssel foglalkozó partnereinknek fejlesztésre alkalmas telkek széleskörű választékát kínáljuk.

vissza


Szerződés

A szerződések a legritkább esetben egyszerűen, egyidőben, készpénzben, és zökkenő mentesen köttetnek. Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakmailag segítse a szerződések előkészítését, tisztázza a szerződéskötéssel kapcsolatos fogalmakat, definiciókat. Felhívjuk a figyelmet az egyes szerződéspontok jelentésére, azok hatására, következményeire és elkötelezettségeire. A felek adó, illeték és egyéb járulékos, várható költségeit ismertetjük, annak érdekében, hogy ne később, váratlanul merüljenek fel nem várt költségek. Igény szerint részt veszünk, illetve megszervezzük a szerződések egyeztetését és előkészítését: A vevővel, ill. bérlővel történt megállapodás céljából cégünk készséggel vállalja a tárgyalások lebonyolítását, a felek érdekeinek figyelembe vételével, szakmailag támogatva ügyvédi közreműködéssel - a sablon és a végleges szerződések elkészítését. Mindkét fél érdekeit szem előtt tartva, szükség esetén alternatív megoldási lehetőségeket ajánlva, annak érdekében, hogy a szerződő felek kölcsönös megelégedéssel írják alá megállapodásukat.

A legtöbb szerződés különböző, mivel nagyon sok összetevőből áll és általában különböző érdekű felek között jön létre. Felhasználva szakmai tapasztalatunkat, a felek érdekeinek egyeztetése kapcsán különböző megoldásokat ajánlunk a kölcsönös megállapodás létrejötte érdekében, csak néhány alapvető paramétert említve, - azok alternatívái nélkül már érzékelhetők a különböző lehetőségek. (Bérbeadás, bérleti díj, futamidő, kaució, kezesség, óvadék, letét, rezsi, közös költség, fizetési mód, számla, forrásadó, ÁFA, közműdíjak, telefon, határidők, késedelem, birtokbavétel, infláció, devizanem, szükséges dokumentumok, rendeltetés, magánszemély, cég, bejelentési kötelezettség, székhely, telephely, rendeltetésszerű használat, stb)

(Adás-vétel, vételár, tulajdonviszony, rendeltetés, adó, illeték, ÁFA, előleg, foglaló, részletfizetés, halasztott fizetés, hitelkonstrukció, értékbecslés, likviditási érték, kezesség, lízing, futamidő, kamat, birtokba adás, közmű elszámolás, tulajdonjog átírás, jövedelemadó, adó kedvezmények, haszonélvezet, gyámság, életjáradék, eltartás, közös tulajdon, osztatlan tulajdon, előszerződés, ügyvéd, közjegyző, külföldi vevő, teher, jelzálog, elővétel, stb)

Külföldi partner esetén kétnyelvű szerződések elkészítése.

Fordítás:

English German French Polish Russian Slovak HungarianHőfénykép

Neptun Apartmanház

Az oldal fordítása a Google nyelvi fordító alkalmazás segítségével történik.
A nyelvi fordításból eredő hibákért az oldal tulajdonosa felelősséget nem vállal. Minden tekintetben az eredeti oldal adatai a mérvadóak. Hungarian
§ Szerzői jogvédő nyilatkozat A lap tetejére